Onder flinke belangstelling is het volledig vernieuwde buitenterras naast het HUIS van ALLES in Driebruggen heropend en in gebruik genomen.
Met medewerking van de gemeente en de belangloze inzet van veel vrijwilligers is deze klus geklaard met als resultaat een vriendelijk en gezellig ogend plekje voor jong en oud(er) in Driebruggen.
Namens de programmaraad van het HUIS van ALLES vertelde Bettie Boer uitvoerig, lekker buiten op het terras en in het zonnetje, hoe dit alles door goede samenwerking tot stand heeft kunnen komen.
Er is fris ogende nieuwe bestrating aangebracht, tijdens de NLdoet activiteiten zijn er vrolijk gekleurde zitelementen gemaakt en geplaatst, is er een plantenbak voor heerlijke kruiden neergezet, er is een betonnen tafeltennistafel en ook kleurrijke stenen tafel met banken gekomen. Centraal in het terras staat een mooie oranjekleurige bloembak, of eigenlijk een minituin, met daarin een notenboom en omringende lage beplanting. Na enkele toepasselijke woorden van wethouder Laura Leijendekkers, werden in deze minituin, als feestelijk symbool van de opening en ingebruikname, door haar, samen met een van de jongste aanwezigen Yune Dik, nog enkele extra kleurige plantjes toegevoegd.
Vervolgens was het tijd om met een hapje en een drankje te toasten op deze nieuwe aanwinst van Driebruggen. (37 foto's)

Terug > Menu